hits

Tannlegen var hvertfall fornøyd

En ting mindre å bekymre seg over. Det er alltid godt. Det har ikke vært sånn hver gang, for JT har ikke vært så altfor flink til å gape ved tannpuss. Men nå har vi fått dreisen på det og det så veldig fint ut. Det er ikke en selvfølge med tanke på alle medisinene JT går på, så vi er fornøyde og lettet over det. 

Men så var det disse ørene da. Det er en helt annen historie. Det så ikke bra ut. Legen sa han brukte masse tid på å suge ut og rense opp i øret det gikk hull på. Det var betent så han tok prøver av det for å se om det er samme bakterien som sist. Så det blir ikke medisiner på gutten før i slutten av denne uka. Det ble satt inn dren i "god-øret". Det har vi prøvd før og jeg er ikke noe fan av det akkurat. Da bruker det å bli mere betent, men vi får se. 

Det vistes godt at trommehinnen hadde revnet sa legen. Det var så stort at han har ikke fått et dren til å sitte fast der. Ikke det at han ville det, men han sa det for å forklare hvor stort det var denne gangen. Vi er nesten sikre på at det er den samme bakterien som sist, da denne er vanskelig å bli kvitt. 

Bildene av bak-øret får vi høre om mot helgen. De måtte sendes til kirurgen i Bodø. Er spent på hva de mener må gjøres. Vet at legen her mener at det må dreneres, men kirurgen er litt usikker. Seks timer på operasjonsbordet vil han nok unngå, men jeg har en følelse på at det er dit vi kommer nå etterhvert. Vi får se.

JT virker i god form nå etter inngrepet. Sikkert godt å få hørselen tilbake igjen. Den kommer tilbake fort når de renser mellomøret, er bare så synd at etter 4-5 uker fylles det opp igjen. Nå skal vi nyte dagene som er gode, meldt fint vær så jeg håper vi får noen utedager. Så blir det nok enda bedre for gutten når medisinen kommer.

Ha en fin dag

#autismeørebetennelse #autismehørsel

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv