Stigende form

Det er en ren lykke når JT er i form. Da er dagene innholdsrike og stemningen er god. Den siste mnd har inneholdt en operasjon og to pencillin-kurer, så det har gått like fort oppover som nedover. Men i dag får han siste dosen av kur nr to og da er han på oppover-tur….heldigvis. 

Nå er det bare en uke til skolestart så vi håper at det holder seg sånn en stund denne gangen. Det hadde vært fint å få en normal oppstart med en frisk JT. Men det ser ut som at ørene har bestemt seg for å tulle litt ekstra med gutten vår. Etter operasjonen i juli, fikk han en kur på ti dager. Etter siste dosen gikk det eksakt en uke med en frisk JT før det startet å renne ut av ørene igjen. Det var så stygg farge på at det vistes med en gang at dette var betent. Så da kom kur nr to i hus.

Det som er godt er at når JT går på pencillin, tar det bare tre dager til vi ser at formen er stigende igjen. Da er han den gode, gamle og tullete JT igjen med godt humør. Så nå gjenstår det å se hvor lenge det holder seg fint. Det går nok mot denne operasjonen som vi gruer oss veldig til. Høres så grusomt ur å borre gjennom tinningsbeinet, men legen på lokalsykehuset vil at det skal gjøres. Vi får se om legen og kirurgen blir enige. En ting er sikkert…..JT kan ikke ha det sånn lenger, det er rett og slett en dårlig livskvalitet.

Men nå skal vi nyte siste uka av ferien med denne friske versjonen av JT. I morgen reiser vi bort sammen med ste-dattera mi og hennes familie. Det skal nytes fullt ut. Vi har gledet oss så mye til denne turen sammen med de, da blir det litt kvalitetstid med bestemor-ungene. Det er det altfor lite av. Litt morsomt å tenke på at JT er onkel til denne jenta på tre år 🙂 

Ha en fin dag

#autismeørebarn #barneautisme