Badesesongen startet

JT har erklært badesesongen for åpnet. Jacuzzien er oppvarmet og blitt brukt mange ganger allerede. Det var bare så vidt vi fikk den opp, det var to hull i siden. Så like etter vi hadde fått blåst den opp, fyllt den med vann og satt på varmen, kollapset den og alt vannet rant ut. JT var ikke så lykkelig over det nei. Sto i vinduet å sa: "åååånei".

Men pappa visste råd og fikk fikset det, heldigvis. Så nå er den hel og har vann som viser over 30 grader. JT har vært vill oppi der. Stupt og hoppet. Dykkebrillene er på og smilet er på plass. Deilig med vår. Er så morsomt å se hvor glad gutten er med en gang vann er tilgjengelig.

Vi prøver å forte oss å få opp bassenget, men det tok litt tid å få grunnen i vater og finne ut hva som var best til underlag. Men nå er planen lagt og vi starter for fullt i dag. Er nok en uke med venting før JT kan hive seg i svømminga. Det tar et par dager å fylle opp med vann og et par dager til å varme det opp. Men han får bruke jacuzzien imens.

Nå er det bare en uke til autismeteam-lederen kommer til oss. Gleder meg. Godt å få litt påfyll. Også er det viktig å allerede nå planlegge oppstarten etter sommeren. Vi vet at det blir noe frafall i stillingene på JT, så det må søkes etter nye osv. Bare det er et helt puslespill, vi bor jo på en liten øy og her daler det ikke ned med utdannede folk. Håper det lar seg ordne.

Ha en flott dag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits