Ingen fred å få for JT

Vi så at det skjedde noe fra fredag til lørdag. Fra å være kjempeglad og opplagt til å bli utilpass og bare vil trekke seg tilbake på rommet. Så fort skjer det faktisk. Vi tenkte kanskje det var for vi hadde besøk og var mange i huset i helga, men i går oppdaget vi hva det dreide seg om. Vi fikk ikke være borti ørene hans, da begynte han å gråte.

Det renner av begge ørene igjen, brun og stygg væske. Det tok ikke lang tid. I går kveld var det akkurat en uke siden JT var ferdig med pencillin-kuren. Det skal jo nesten ikke være mulig. Men slik har det vært det siste året, dessverre. Det bare danner seg nye bakterier etter endt pencillin-kur. Ikke rart gutten er lei.

Det verste er at den faste legen vår på sykehuset har ferie i tre uker til. Det er han som kjenner gutten best og som regel når vi ringer han, fikser han det meste. Men nå må vi gjøre det annerledes. Håper på å få utstyr til å ta prøver av ørene i morgen, så vi får rett medisin før det bryter skikkelig ut. Og vi som skal på ferie nå uka før skolestart 🙁

Vi får krysse fingrene og håpe på det beste. Foreløpig fungerer han greit. Vi har klart å lokke han ut en tur i dag. Satt og lekte med vannslangen og bilene en stund. Men det er ikke så mye futt lenger slik som det har vært de siste to ukene. Men det er det vi bruker å si: det er bare å nyte de gode dagene som gutten har, for her snur det fort. 

Ha en fin dag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg