JT er i kjempeform

Telefonen kom på fredag fra legen. Prøvene fra ørene var klare. Legen kunne fortelle at det var bare én medisin som kunne få bukt med bakterien. Det morsomme er at den medisinen har vi faktisk hatt i medisin-skuffen til JT i mange år, også nå. Det er den samme medisinen som gutten vår får når han har nyrebekkenbetennelse. Én medisin som virker på både urinveiene og øvre luftveisinfeksjoner, bactrim.

Denne medisinen har JT tatt en rekke ganger og den er faktisk god på smak. Så på fredags kveld startet vi på en kur som skal vare i ti dager. JT tar den uten at vi må blande den ut i noe annet, så alt er mye lettere. Har så mye å si at smaken er god for det er ikke få ganger JT spytter ut medisiner og kuren ikke blir fullverdig.

Denne uka har vært superfin. Gutten fikk lettet på problemene under narkosen på mandag og har vært i kjempeform siden. Vil tro det bare går oppover enda siden vi har fått medisin i tillegg. Det er mye latter, lek og god søvn. Han skriver mye og er veldig glad. Godt å endelig se gutten så fornøyd.

Så kanskje vi er heldige og får en frisk gutt ut sommeren. Det hadde vært deilig. Det er et helt annet hus hos oss nå som han er i god form, det merkes godt. Han er fortsatt treig når han våkner, liker å ha god tid, men når motoren starter så er det full spiker til langt utpå netterne. Det er bare å nyte fullt ut 🙂

Ha en fin dag

#autisme #barneautisme 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg