Nå sover JT tungt

En litt stresset JT var det i dag når vi kom på sykehuset. Svetten rant og han ba om knekkebrød med leverpostei non-stop. Ble litt venting siden det var mange ting som skulle gjøres. Rensing av ører, CT av bakøret med kontrastveske og tannlegen skulle også innom. Greit at alle hadde tid når vi kom inn til en akutt-time, men da er det ekstra greit å vente med narkose til alle var samkjørt. Da blir narkosen kortest mulig.

Men i dag har JT vært flink. Hilste på alle legene, de fikk selvfølgelig også en “hadet” noen ganger;-) JT får alltid midazolam, som er en beroligende medisin, før narkosene. Det virker godt. Da blir han trøtt og god, pluss at han ikke gir legene og oss en stor fight. Som regel vil han trilles i rullestolen til narkosen, men i dag var han flink og la seg i sengen. Der sovnet han godt og sov helt til masken ble lagt på han. Da gjorde han litt motstand, men det er jo bare et sunnhetstegn.

Så nå sitter vi her og venter. Det er mange tanker når barnet ditt ligger i narkose. Da er det greit å ha noe å henge fingrene i, som å taste litt på mobilen. Er glad for at vi har dette sykehuset, der alle kjenner til JT. Alt går så rolig for seg når vi er her. Storebror er også med og har time i dag, så det blir nok å gå i ett i dag. Skal bli godt å begynne på hjemreisen kjenner jeg. 

Dere skal få en oppdatering i morgen på hva som ble funnet. Dagen i dag går nok på å konsentrere seg om å få JT opp og frisk nok til hjemreisen. Nå får vi bare krysse fingrene på at gutten får nok hjelp til å komme seg litt i formen, slik at vi får litt ferie før skolen starter opp igjen.

Ha en fin dag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg