Rett hjem til ny narkose

Det var ikke noen overraskelse. JT har vært små-syk under hele ferien vår. Han har vært med på noe, men det har ikke vært så mye action som det bruker å være. Paracet og øredråper hver dag, pluss litt små-feber. Men vi har koset oss masse likevel. Vi var jo klar over at JT var syk før vi reiste, siden det gikk hull på trommehinnen dagen før vi reiste. Det så ikke fint ut det som kom ut, som vanlig.

Så det ble å ringe sykehuset med en gang vi kom hjem. Legen hans der ville ha han inn før neste uke var gått, siden han selv går ut i ferie da. Blir greit å komme seg dit og få behandlet denne betennelsen. Det blir andre narkosen på to måneder. Dette vil ingen ende ta dessverre.

JT har likevel fungert høvelig greit på ferien med paracet. Han har lett for å gjemme seg når formen er laber, helst på et soverom. Sånn er det vel for de fleste når man er syk, at man trenger mye ro. Men han har glimtet til i ny og ned og fått vært med på litt her og der. Vi har vært mest i huset vi leide. Der hadde vi alt så det var ikke behov for å flakse så mye rundt egentlig. 

Nå blir fokuset å få gutten frisk. Det har han ikke vært siden i august i fjor, hvis jeg ikke tar helt feil. For et år JT har hatt, det verste noen gang når det gjelder ørene. Det hadde vært godt for han å få bort dette, for nå tror jeg han er veldig lei. Vi ønsker helst å starte et nytt skoleår med en frisk utgave av JT. Alt blir så mye lettere da. Heldigvis har han vært i litt bedre form disse siste dagene, etter vi byttet til en sterkere medisin.

Ha en fin dag

#barneautisme #autismeøreproblematikk #autismenonverbal

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg