Uheldige JT

Som ikke det var nok fra før….det gikk hull på trommehinnen igjen. Stakkars gutt. Det er bare seks uker siden siste inngrep og allerede har det fylt seg opp i ørene igjen, så mye at det sprenges hull. Vi har jo merket at formen gikk nedover på gutten, men var ikke klar over at det var så ille. Men JT har ofte vært å hentet oss og vil at vi skal holde han på hodet. Ikke greit å ha så dårlig språk når man har vondt.

Dette skjedde dagen før vi skulle med fly, heldigvis. For oppe i lufta blir alt så mye verre. Så vi begynte behandling før reisen. Øredråper og smertestillende. Vi har en koffert med medisiner med oss, så vi var godt forberedt. For dette er ikke første gangen. JT får ganske sterk smertestillende, 1 gram i gangen, så det virker heldigvis godt. 

Første dagen her i Spania var JT sengeliggende. Klam, litt feber og dårlig humør. Men i går, etter en paracet, var gutten i storslag. JT trives veldig godt her på Alcudia, “vårt andre hjem”, så det ble både basseng og en tur på vår faste strandbar for å hilse på våre venner her. Så koselig.

I år, som før, har vi leid hus gjennom mallorcautleie. Er så fornøyd, veldig greit å forholde seg til norske folk og servicen er upåklagelig. Vi har et råflott hus med inne- og utebasseng, jacuzzi og takterasse. Hentet på flyplassen med egen buss ble vi også, ingen venting og kjørt rett til husdøra. Det anbefales på det sterkeste å leie gjennom mallorcautleie.

Vi fikk besøk av eieren av huset også. En hyggelig kar. Han eide en kinarestaurant i byen og hvis vi ringte å bestilte mat, skulle de bringe på døren til oss. Så vi måtte jo teste dette ut i går, sjefen selv kom kjørende med mat 😉 Snakk om å ha det godt. Så oppi sykdom og slikt så har vi det faktisk veldig fint. Koser oss sammen som familie, det er viktig med den hverdagen vi har ellers 🙂

Ha en fin dag

#autismeferie #autismenonverbal #mallorcautleie

 

2 kommentarer
  1. Håper dere klarer å ha en fin tur selv med øreproblemene. Fetteren min slet med det samme da han var yngre og jeg husker hvor vondt det var for han og alle rundt.. Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg