Ny narkose i sommerferien

Da blir det sånn. JT er ikke i den beste formen enda. Vi fikk telefon fra kirurgen på mandag. Han syntes ikke det hørtes bra ut at gutten enda ikke var kommet seg. Vi er sikre på at det har kommet veske i mellomøret igjen, han gråter mye og viser tydelige tegn til ubehag. Vi har ikke fått noen dato enda, men det skjer ikke før vi har vært på ferie. 

I første omgang blir det på lokal-sykehuset. Det er veldig greit for JT, da han føler seg tryggere der enn i Bodø. Det blir samme rutine som han bruker å ha. Narkose, stikke hull på trommehinnen, suge ut og ta prøver av det. I tillegg blir det tatt nye CT-bilder av bakøret for å se etter forandringer siden sist, også en tur innom tannlegen. Vi har tenkt å spørre om at det blir tatt bilder av lungene også. JT svetter mye og er klam hele tiden. Greit å utelukke alt som går an.

Men det er nok i ørene det største ubehaget kommer fra. JT har såpass dårlig språk og har forklart seg dårlig om slikt, men nå er det flere ganger om dagen han henter hånden vår og vil vi skal holde han på hodet. Så vi er ganske sikker på at han trenger hjelp. Ikke minst er det himmelvid forskjell på JT uten og med paracet. Med paracet kan det komme god-lyder og uten er det mye klaging og skriking. Bare det er jo et tegn på at noe igjen er galt. Han våkner etter bare to timers søvn på natta også.

Men det var veldig greit å legge en ny plan med kirurgen. Nå har vi medisiner og en plan til etter ferien. Det er kanskje mange som tenker at å reise på ferie med en uvel JT, virker rart. Men vet dere…..vi kan ikke slutte å leve som familie. Hvis vi skulle holdt oss hjemme fordi han var syk, hadde vi aldri kommet oss noen plass. Da er det greit å ha spesialister som planlegger ferien sammen med oss. Det er vi utrolig takknemlige for. Så nå er pencillin, smertestillende og øredråper med og vi satser på at ferien blir grei for oss alle.

Ha en fin dag

 

2 kommentarer
  1. Huff.. Håper det går bra. Det er ikke bare bare å prøve å forklare seg uten særlig språk. Heldigvis har disse nonverbale autistene verdens beste foreldre. Jeg liker forresten det ordtaket veldig godt. Ett av mine favoritter.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg