Sommerklippen ble ikke enkel

Sist vi skulle klippe JT gikk det jo så bra. Ble ikke slik denne gangen. JT har bestandig vært ekstremt redd for ørene sine. Det er nok fordi han har hatt utallige ørebetennelser og flere ti-talls inngrep siden han var to år. Så ørene blir gjemt under hendene og det er vanskelig å komme rundt ørene for å klippe. Når han i tillegg gjør så mye motstand, blir han svett i håret og håret glipper unna.

Ser at vi må investere i en ny hårklipper nå. En som bråker mindre og som klipper bedre i tykt hår. Så hvis noen har idéer, rop ut. Vi prøver å klippe JT cirka fire ganger i året. Det blir sikkert for sjeldent for at han skal bli mere vant. En med autisme blir som regel flink til ting de gjør/øver på ofte, så det er mulig vi burde gjøre det én gang i uken. Bare en snar-klipp for å ufarlig-gjøre det. Vi får se om det kan bli bedre da. 

Det ble ikke akkurat den fineste klippen vi har hatt. Men akkurat nå skal vi bare nyte at vi er ferdige. Ble svett hele gjengen, både mor, far og JT 😉 Men så fornøyd han var etterpå. Satt å kjente på håret i badekaret og drømte seg bort. Etter han var ferdig tok han med seg speilet på soverommet. Måtte se litt mere på kjekkasen i speilet 😉

Nei, det skal ikke være enkelt når han er redd ting som vi andre ikke ofrer en tanke. Det er mange kamper i dette huset, det kan jeg love dere. Vi tar de fleste på strak arm. Men når gutten nesten får pusteproblemer for han er så redd, blir det kamper som tar ekstra mye energi fra oss alle. Nå blir det ikke klipping før vi får ny maskin i huset, det er sikkert.

Ha en fin dag

#autismehårklipping #autismeangst 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg