Bassenget står bare til pynt

Akkurat nå fungerer ikke bassenget til annet enn det. Står der, oppvarmet og krystallklart vann, men blir ikke brukt. Da blir det sånn at man bare ser på det som en stor utgift. Det koster å varme de flere tusen literne med vann. JT har vært oppi der en håndfull ganger på en måned. I fjor var han uti en håndfull ganger på én dag.

Vi har jo tenkt at vi kanskje bare skulle ha satt ned på varmen og se om formen kom etterhvert, men så sitter man jo med et håp hver dag om at JT kommer seg snart. Så vi har latt det stå i tilfelle. For når JT er i form er det bading som står øverst på lista. 

Bading har vært JT sin ting i mange år. Det har blitt brukt til motivasjon, trivsel, lokke frem ord og ikke minst terapi. Når han er i form er vannet hans beste venn. Så det er litt trist at det nå bare står der uten denne lykkelige gutten i. Et basseng med JT i er et basseng fylt med lykke. God-lyder og latter på lang vei, han høres godt i nabolaget da.

Nå drar vi på ferie om en og en halv uke. Det er med litt skrekkblandet fryd. Vi er veldig usikker på hvordan det blir denne gangen. Vi har ringt kirurgen for å høre om vi trenger noen spesielle medisiner denne gangen, så på mandag får vi høre fra han. Vi har bestandig med de vanlige medisinene, pencillin og diverse, men av og til må det andre medisiner til. JT har blitt immun mot den vi har brukt mest det siste året, men det har vi bare ventet på. For med pencillin-dråper til behandling 10 dager annenhver måned er dette noe som er vanlig. Litt synd når det er akkurat denne medisinen som har fungert best bestandig. Men det finnes heldigvis andre medikamenter vi kan bruke.

Ha en fin dag og god helg

#autismevannglede #autismeferie

 

 

2 kommentarer
  1. Må si at denne fine gutten har vært heldig med familien sin! Du skriver veldig bra om den situasjonen dere er i og måten dere løser/prøver å løse utfordringene imponerer meg. Men skjønner at dere blir sliten også. Ønsker dere en kjempefin ferie og Krysser fingrene for mye muligheter for god avslapping innimellom.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg