Endelig en glad gutt

Etter en lang periode kan det se ut som JT er på tur å bli bedre. Han har, som jeg har skrevet før, vært sengeliggende siden det siste inngrepet. Mye gråting og fortvilelse for kompisen vår. Men i går kveld var det nye badekaret kommet på plass så da ville han prøve det ut. Han var ikke så lenge som han bruker, men vi får gi han noen dager til tenker jeg til å finne formen.

I morgest våknet han med bare gode lyder. Latteren trillet og han har vært blid hele dagen..uten paracet 🙂 De siste ukene har han våknet med et smell og det har vært en JT som har vært ukomfortabel, tårene har trillet på han og det har gått fra å være lei seg til sinne. Ikke rart når denne sykdomsperioden har vart siden rundt jul.

Men nå virker det som det snur. Ferdig med pencillinen om tre dager. Da slipper vi kanskje å må reise på sykehuset for å få medisin rett i blodet. Det hadde vært godt å slippe. Nå starter jo badesesongen her i huset snart og det hadde vært gøy om JT kunne vært i form til å hoppe i bassenget. Vi driver nå og renser det så vi kan fylle det opp å få på varme. Gleder oss maks alle mann. 

Akkurat nå sitter JT og skriver. Engelsk så klart 🙂 Virker som han er lettet og i godt humør. Han har til og med fått i seg litt mat. Så nå går det oppover. Blir nok å prøve å komme oss på skolen i neste uke. Vi har planlagt å pynte arbeidsrommet til JT med litt flagg vi skal fargelegge. Vi får starte opp litt forsiktig så gutten får venne seg til vanlige dager igjen. 

Ha en fin dag

#autismesykdom #autismeopplæring #autismevannglede

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg