Kirurgen ringte

JT var ferdig søndags morgen med pencillin-kuren. Eller vi ble fri én dag tidligere på grunn av litt utfordringer. Gutten spyttet ut noen doser tidligere. Søndag var den beste dagen JT har hatt på lang tid. Vi fikk han med oss ut til bestemor på middag og gutten virket fornøyd. Tenkte jo at nå var gutten frisk.

Mandag ble det nedtur igjen. Gutten lå hele dagen. Men så ringte kirurgen midt på dagen. Han ville høre om JT var fin i formen. Jeg fortalte slik vi hadde opplevd JT, slapp, trøtt og dårlig matlyst, men at søndagen hadde vært en fin dag for så å gå tilbake på mandag til den samme dårlige formen. 

Kirurgen sa at bakterien han fant under inngrepet var vanskelig å bli kvitt, så etter å ha snakket med kollegaene sine ville han at JT skulle gå på pencillin én uke til. Så da blir det sånn. Hvis ikke kuren virker må JT innlegges og det vil bli satt intravenøst (rett i blodet). Så må vi bare se hvordan det blir. Kirurgen hadde ikke lyst å tømme bak-øret for sekretet som ligger der før alt dette var prøvd først. 

Trist å se gutten slik. Så lenge, bare ligger hele døgnet. Vi har prøvd å lokke han ut i fin-været i dag for å se på trampolinen, men han var bare en tur på trappa. Ville bare klemme og kose. Så gikk han inn på rommet igjen under dyna. Vi får bare gjøre det beste ut av dagene, la han hvile ved behov og ta det rolig. Glad for vi har “team JT” rundt oss på hverdagene så får man koble av litt innimellom.

Ha en fin dag

#barneautisme #autismesykdom

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg