Simsalabim

Der var en vegg borte og JT har fått et større soverom 🙂 Mannen min har vært ute og jobbet i det som var en utebod før. Fått opp nye plater på veggene, listet og til slutt rev han veggen. Det ble så bra og JT ble kjempefornøyd. Det var sent fredags kveld at veggen ble revet ned. Da var det bare å vaske ned og få alle lekene plassert inn. Så nå har JT fått litt mere gulvplass til å leke på.

Det er ikke bestandig så lett å hjelpe JT med å ommøblere for han vet hvor han vil ha lekene sine. Så han får bare styre litt selv med det for det ble litt feil for han når vi blandet oss. Vi får prøve å organisere litt mere når han er borte på avlastning i stedenfor. 

Vi har tullet litt med JT siden det er en ytterdør i ny-avdelingen at nå kan han få kjærestebesøk 😉 Men den døra er låst med nøkkel, bare for å ha det på det rene. Hvis ikke kunne han jo ha gått ut til alle døgnets tider 😉 I går var vi på familie-middag hos min kjære mor. Da vi kom hjem ville JT inn ytterdøra til rommet sitt. Så vi låste opp og han spratt inn. Hehe det syntes han var litt stas. 

Tenker at når sommeren kommer kan den døra stå oppe på dagtid så kan JT vandre litt og bestemme om han vil være ute eller inne alt ettersom. Fint ble det hvertfall og alle er fornøyde 🙂

Førbilde…….

Etter-bilde

Til og med pusene fant seg en plass i ny-avdelingen

Ha en fin dag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg