Ny pencillin

Da prøver vi igjen. Mannen min fikk snakket med en lege som skrev ut medisinen i mikstur i stedenfor. Så den fikk vi i går kveld. Den gikk heldigvis ned, smakte appelsin uten en forferdelig bi-smak. Så hvis det fortsetter sånn klarer vi kanskje å få JT frisk snart. Det blir godt.

JT har vært syk lenge nå. Natt til i går sov han tre timer, sto opp midt på natta og la seg en time etter assistenten var kommet i hus. Så vi fortsatte på veggen hans. Nå er det ikke så mange bilder igjen. Det ble veldig bra og mye plass til nye bilder hvis det skulle være behov. Mye mere ryddig med mindre bilder.

JT oppholder seg enda mye i sengen sin, vil bare ta det rolig. Men det har vært greit å la han få slappe av i denne tiden. Gutten har virket sliten og uopplagt i lengre tid. I dag skal vi prøve å få opp trampolinen så den er klar til han blir frisk igjen. Greit å ha noe å friste han ut med. Det er mange rød-dager nå i mai og vi har masse å gjøre. JT skal få hjelpe til når han har lyst.

Vi har en vegg som skal rives så JT får litt større soverom. Da blir det mere plass til lekene. Begynner å bli mye inne der, han liker jo ikke å kaste de gamle lekene så det samles fort opp. Dessuten er rommet hans ganske lite så det trengs å få det utvidet litt. Så skal vi etterhvert finne ut kostnadene på å lage denne leiligheten hans. En spennende tid blir det.

JT elsker når jeg og pappaen pusser opp rom. Han liker godt å skru, hamre og ikke minst male sammen med oss. Gutten er en skikkelig arbeidskar 🙂 Stolt som en hane når han får hjelpe til og får litt skryt etterpå. 

JT’s to firbeinte venner <3

Ha en fin dag

#autismemedisiner #autismetilrettelegging #autismekommunikasjon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg