Badekaret borte?????

JT ble rimelig fortvilet i går. Han visste ikke at badekaret var kastet ut, det har foregått bak ryggen hans faktisk. Gutten har opphold seg på soverommet mestparten av tiden siden han kom hjem fra sykehuset. Tror ikke han har vært i form til å tenke på et bad engang. 

Det har for såvidt vært greit det. Ikke lurt å bade når det nettopp har blitt skjært et snitt i hver trommehinne. Da må han være uten vann i ørene en stund til det har grodd. Men så fikk han en paracet i går og etter han hadde svettet ut litt temperatur, ville han bade. Men der var det ingen badekar gitt. 

Mannen min har printet ut et bilde av det nye badekaret vi har bestilt. Vi håper det kommer i denne uken. JT gikk lut-rygget og bar på dette bildet og sa flere gang: “ooh dear”. Haha, joda fortsatt engelskmann denne kompisen vår 😉 Han var og la arket der badekaret hadde stått og ropte: “jaaaa, jaaaaa”. Ville så gjerne bade. 

Vi får ta igjen litt bading når vi får det montert opp i stedenfor. Det er fra før en god del timer i dette badekaret per uke, så det blir mye som må taes igjen når den tid kommer. Men gutten er så lykkelig når han er i vann så det er godt å se. Mora og faren får litt sittesår eneste ;-), vi må jo sitte der til han er ferdig, men det får vi tåle 🙂

Ha en fin dag

#autismevannglede #autismenonverbal #barneautisme

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg