Bildene kom opp igjen

Det ble feil å ta bort bildene når JT fikk en slik lang sykdoms-periode. Av og til blir jeg i overkant ivrig når en idé plopper opp i topplokket ;-)) Ikke at jeg tror det ikke ville få gutten til å bruke det lille språket han har mere, men JT har vært såpass slapp og dårlig i humøret at det var best å få bildene på plass igjen.

Vi får konsentrere oss om å få gutten frisk først, tenker jeg. Det er klart lettere å kommunisere med bilder enn uten for JT. Vi fikk pencillin i hus på torsdags kveld. Men det har desverre ikke vært bare bare å få tablettene i han. De smaker forferdelig stygt uansett hva vi knuser og blander de i, så han spytter det ut. Vi må prøve å få legene til å skrive ut mikstur i stedenfor.

Det har allerede begynt å fylles opp i ørene med tykt slim igjen. På fredag kom det ut fra ene øret, så vi er spente på om vi får kontroll på dette. Så nå er planen å få mikstur i morgen og bare håpe på at vi får det i gutten. Hvis ikke må det legges en plan B. 

Kirurgen som JT hadde skal ringe oss i morgen så da får vi diskutere litt rundt dette. JT er sliten. Det er ikke gode dager han har nå. Det er vondt å se på og ekstra vondt at vi ikke kan gjøre noe for han. Det blir bare å gi paracet og satse på at det tar bort litt av det vonde. Så får vi krysse fingre og tær og håpe på en bedre hverdag. I dag er det så fint ute at vi må prøve å komme oss ut en tur, om så bare på platten for å få litt frisk luft 🙂

Så mange bilder. Det blir fort at det blir lite plass. Så nå har vi skrevet ut bildene i mindre størrelse. Da blir det litt mere oversiktlig og ryddig som dette…..

…..og mere plass til nye bilder hvis det trengs 🙂

Ha en fin dag

#autismekommunikasjon #autismebilder #autismevisueltsterk

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg