Endelig fikk JT den rette medisinen

Det var på tide. Det har gått en uke siden inngrepet nå og vi trodde jo vi skulle reise hjem med en friskere utgave av JT. Men vi måtte vente på svarene fra prøven og det fikk vi i går. Så nå har vi startet med denne pencillin-kuren da. For første gang prøves en kur i tablett-form. 

Ikke populært for gutten vår det. Han klarer ikke å svelge tabletter så vi må knuse den og blande den i noe godt. I går ble det i syltetøy. JT satt å lagde grimaser i lang tid etterpå :-/ den var visst kjempestygg. Men men…den må ned, to ganger om dagen i én uke. Blir spennende med denne stae gutten 😉 

Skal vi få han frisk må kuren taes så det blir ingen unnaluring. Vi får heller blande i litt forskjellig så vi kan lure han litt. Nå er vi lei av å være i ro både jeg og JT. Det har vært en lang periode med rolige dager. Det har vært nødvendig, men veldig ensformig. Så nå gleder vi oss til å være litt mere synlig blandt folk 🙂

Her hjemme har det begynt å skje litt saker. Vi har bestemt oss for hvordan vi skal bygge om huset så JT får sin egen del. Badet vi har fra før, overtar JT. Så nå har vi begynt å pusse det opp litt. Badekaret er kastet ut og skal byttes med et som er kombinert dusj og badekar i. Så skal innredningen også byttes ut. Etterhvert skal det også ordnes med et kjøkken, stue og soverom. Det som blir å ta lengst tid er å lage et nytt bad til oss. Men vi tar steg for steg. Det skal nok bli ferdig med tid og stunder.

Det er rart å planlegge dette. JT er tross alt bare 11 år. Men vi ser jo at slike ting tar tid å få ferdig, så det er nok lurt å begynne. Så får han god tid til å venne seg til å bo der i sin egen leilighet. Mange rare tanker i en slik prosess, men tror det er den beste løsningen frem i tid. Så får vi bare håpe at gutten godtar det og vil trives. 

Denne uka har vi begynt å fornye billed-veggen til JT. Vi måtte skrive ut alle bildene på nytt i mindre størrelse så det ble plass til alle uten at mange måtte klistres oppå hverandre. 

Ha en fin dag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg