Pencillin i påsken

Så vi hadde ikke fått kontroll på ørebetennelsen til JT. I går kom det to nye “hest-kurer” i hus. Gutten har ikke vært seg selv og de siste dagene har det toppet seg. I går hadde han så vondt at han lå å gråt i mange timer utpå dagen. Virket nesten som han holdt på å bli gal, slo seg selv i hodet og beit i dyna….helt febrilsk.

Så etter en prat med sykehuset ble det bestemt at han måtte få mere pencillin. Da fikk jeg også forklart at han nå måtte til kirurg for de var sikre på at ørebetennelsen hadde satt seg i beinet bak øret. Vi var jo å tok CT-bilder i oktober og da viste det seg at det var noe øre-nese-hals-legene ikke kunne hjelpe han med. Så på tirsdag får vi beskjed om når vi må reise til kirurgen.

Det at mellomørebetennelsen går til tinningsbenet kan skje hvis man har ørebetennelse over tid. Jeg viste jo at de ville at en kirurg skulle se på dette, men ikke at de var sikre på at det var det. Så litt stress ble det etter praten med legen. Men det forklarer jo hvorfor vi ikke klarer å behandle betennelsen med pencillin. Det må fjernes kirugisk.

Stakkars gutt sier jeg bare. Men vår faste lege på lokalsykehuset ringte rett til kirurgen og ville at han skulle inn fortest mulig. Pencillinen vi fikk skulle hvertfall dempe smertene frem til vi kom dit. Så her er påskeegget fyllt med pencillin, øredråper og smertestillende. Men gutten vår er en skikkelig tøffing, så lenge han får smertestillende ofte nok virker det som vi har en frisk gutt. 

Tenk å gå med betennelse så lenge. Han har ikke vært 100% fornøyd siden sommeren så vi har jo hatt en mistanke om at noe plaget han. JT har blitt fort sliten, mye gråt og sovet dårlig. Men han har også blitt flinkere å si i fra, det er jo veldig bra. Så nå blir det spennende å høre etter påsken hva planen er. Ønsker alle en fin påske med sol og kos.

Ha en fin dag

#autismesykdom #autismekommunikasjon

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg