Startet ferien med hull i trommehinnen

På flyplassen før avreisen startet det. Merket at det var noe i gjære like før boardingen. Gutten ble utilpass. Det var tidlig å bli lei, tenkte jeg i mitt stille sinn. Nesten sju timer i fly ventet. Vi kjente en forferdelig lukt rundt JT, joda det hadde gått hull på trommehinnen. Det er jo selvfølgelig veldig vondt. Inn på toalettet i full fart for å få i han paracet, så var det tid for flyturen.

Tror det var like greit at det skjedde før vi kom opp i lufta. Paraceten virket og turen gikk fint likevel. Fikk startet opp med behandling dagen etter med pencillin og JT fikk paracet for å fungere. Vi måtte jo bare gjøre det beste ut av det. Litt feber, men jeg må si at gutten vår er en tøffing. Nesten ingen klaging på hele uka. 

Så vi har hatt en fin ferie, bare litt mindre bading enn det bruker å være. Det har han fått styre litt selv etter form. På slutten av ferien virket det som pencillinen hadde tatt litt tak og han var med på det meste vi foreslo. Ut på gå-turer og restaurant-besøk ble det hver dag. En tur på stranda ble det også, i store bårer som han lekte seg i. Da var han i sitt ess 😉

Siden vi kom hjem på onsdag har JT virket litt sliten. Så vi har bestemt at det beste er å ha hjemme-skole disse to dagene før påskeferien. Vi må nok få ringt å avtale ny øre-sjekk i narkose, for det er ikke bestandig vi klarer å få bort betennelsen med medisiner. Ofte er det såpass tykt slim i ørene at dråpene ikke kommer langt nok inn. 

Jaja, det var godt med en tur bort uansett. En anderledes ferie er jo helt vanlig når man har barn som er mye syk. Nå får vi bare håpe legene finner ut av disse ørene til gutten, for det siste året har nok vært et av de verste for JT. Har ikke tallet på hvor mange ørebetennelser han har hatt faktisk. Håper sommeren byr på friske ører 🙂

JT fant seg en nakke-pute med non-stop på. Den passet fint på hodet fant han ut ;-))

Ha en fin dag

#autismeferie #autismesykdom #barneautisme

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg