Endelig nærmer det seg

Ja, endelig. Vi har utsatt vinterferien vår i år, men nå er den like rundt hjørnet. Og gjett om vi ser frem til den. Sol og bading står selvfølgelig på kalenderen, er ikke ferie uten varme 😉 Det blir nok godt for vår lille bade-nymfe. Kanskje vi får oss noen netter med ordentlig søvn også, det hadde smakt godt det.

Så helgen skal brukes til å vaske litt klær og pakke, planlegge medisin-mengder også videre. JT har fått noen hint om at det snart er ferie og jeg kan love dere at kofferten hans er klar for lenge siden. “Kofferten med det rare i”. Der har han sine faste ting som må være med på tur. Samme tingene hver gang. Bamsene, lekene og til og med denne “leke-puppen” har han dratt med seg på hver ferie. En liten latter blir det hver gang i sikkerhets-kontrollen, for hans koffert blir bestandig sjekket der. Sikkert for at den er full-pakket med alt mulig;-)

Det er jo ofte slik med barna med autisme, at de faste tingene er helt nødvendig å ha med for å få en fullverdig trygghet i ferien. JT er intet unntak. Kofferten blir åpnet på ferien, men ikke tro at noen kan fikle oppi der. “Hold dere laaaangt unna min magiske koffert”…haha, det er litt sånne tilstander ja 🙂 Hvis noe skal flyttes på oppi der er det hans oppgave, dermed basta.

I år skal vi på en plass vi ikke har vært før. Men det er en egen avdeling med litt vann-sklier og andre vannleker så det faller nok i smak for gutten vår. Så nå ser vi fram til å slikke sol og kose oss en uke. Blir nok en opptur for JT det, som fikk seg en skikkelig nedtur da skole-bassenget ble tømt nå. Han sto med tårene i øynene da han så det og ville fylle det på nytt med vannslangen på veggen 🙁

Ha en fin helg alle sammen 🙂

#autismeferie #barneautisme #autismenonverbal

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg