Ingen dans på roser

Så begynnelsen på dette året skulle bli tungt for gutten vår. Først var det denne foten som ble et problem 1.nyttårsdag og nå har JT fått en kraftig ørebetennelse. Dårlig med søvn, veldig ekstremt nå i januar, så det har ikke vært overskudd de siste ukene til verken å skrive eller noe annet. 

Har jo lurt på hvorfor gutten har vært umulig å legge den siste tiden. På mandag gikk det opp for meg. Kjente en sterk og sur lukt da vi kom til skolen, men fant ikke ut hvor den kom fra. Vi var på skolen til ca ett. Da vi kom hjem gikk det hull på trommehinnen. Det luktet verk i hele huset. Da er det ille, det var det første mannen min luktet da han kom hjem fra jobb om kvelden.

Så da var det bare å starte behandling med øredråper. Det er dråper med antibiotika i så de virker rimelig fort. Det har vi her hjemme bestandig siden vi ofte må behandle han 5-6 ganger i året.

Men uansett om januar har vært en tung måned, har vi fått utført mye trening både på og utenfor skolen. Mye aktivitet og mye øving på å prate. Det har faktisk løsnet enda mere på prate-fronten hos JT. Flere nye ord har kommet og nye små setninger, så vi er fornøyde. Han har også mye mindre meltdowns. Når han gikk i 3.klasse var det så ofte hver dag at jeg ikke har tallet på det. Så var det litt bedre i 4.klasse. Nå i 5.klasse, er det ikke hver dag lengre, så det er en god og fin utvikling.

Nå er det under en måned til JT har 11-årsdag. Håper bare han holder seg frisk så han får en feiring. Usikker på hva vi skal finne på, men tenkte å høre litt med klassekompisene hva de har lyst til. JT er glad bare det er litt fart og spenning sammen med barna.

Ha en fin dag

#autismeADL #barneautisme #autismenonverbal

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg