Mange opplevelser rikere

JT er så eventyr-lysten når vi er i varmere strøk. Han vil oppleve mest mulig virker det som. Og det er lettere å få han med på både turer og aktiviteter. Humøret er oftere ti ganger bedre enn hjemme. Da er han lettere å jobbe med. Han vil gjøre noe fra morgen til kveld og sover mye mere.

Denne uka har han fått fartet rundt sammen med oss. Vi har vært en tur på Lago Martianez, som er et saltvanns-basseng. Vi har spilt mini-golf, opptil flere ganger. Vi har vært på gå-turer og fått sett på øya Tenerife. Vi har vært ute og spist god mat. Og ikke minst; JT har vært kjempeaktiv i bassengene.

Ser at han får mye mere beveglighet i de stive hoftene han har. Det er jo sikkert både på grunn av varmen og at han er mye mere aktiv her. Det gjør godt å se at han har det bedre. Det er også grunnen til at vi tar oss en uke i ny og ned til varmere strøk.

Han har også lekt med barn. En jente, som også var ca fire år mentalt, ble trukket mot JT. Hun klarte ikke å la han være 😉 Hun skulle hjelpe han både opp og ned vannskliene. Jeg så at familien hennes lyste opp når de så hvor godt de lekte sammen. JT liker at ting er litt på spissen, både i lek og opplevelser. Så å få noen i hælene som ga han fart nedover skliene, passet han perfekt 🙂

Nå er det to hele dager igjen. De skal nytes ute. Det er så deilig tempratur her, ligger på rundt 30 grader i skyggen. Så det er lette klær både dag og kveld. Passer perfekt for vår lille kompis.

Ha en fin dag

#autismeferie #autismenonverbal #barneautisme

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg