Flere kamper tapt

Og det av JT. Han har en egenskap til å teste oss maksimalt når vi er på nye plasser. Og jeg har egenskapen til å ville gi meg. Huff av meg, vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten mannen min. Han står i kampene, hver gang jeg bare vil gi meg så tar han over uten en tanke. Det er så godt.

Vi er på Tenerife. Kom hit i går. Min kjære mor er også her sammen med en av sine reisekompiser. Vi reiste ikke sammen, men vi fra Værnes og de fra Oslo. Når vi kom frem hit var ikke rommet vårt klart. JT var sliten og sint. Rett over gata var det en fin park med mini-golf, så vi dro dit. Gutten var overrasket over mor’s dårlige golf-egenskaper og til slutt tok han over. Hentet ballen og kastet den i hullet 😉

Da rommet var ledig dro vi inn for å få alt på plass. Klokka gikk og vi bestemte oss for å gå en tur for å finne hotellet min kjære mor bodde på. JT var sint og misfornøyd. Sikkert trøtt og uopplagt etter to døgn med reising. Han bet meg og var sint hele turen, tok 45 minutter for oss å gå. Jeg ville bare snu. Men da tok mannen i huset grep. 

Vel framme var vi spent på om vi fikk JT med oss inn. Min mor var i leiligheten til en venninne av henne, som også er her nå. Joda…gutten hoppet inn og der skjedde det igjen. Buksa falt 😉 Ikke noe tvil…JT har begynt å stole på at vi bare tar han til steder der det er ingen fare. Hoppet i sengen til denne dama, som var helt fremmed for oss, og la seg godt ned der 🙂 Det kom bestilling av knekkebrød med både det ene og det andre. Gutten var rolig og trivdes der.

Av og til er jeg usikker på om JT blir sint for han blir overstimulert av lyder eller om det er trass. Vanskelig å skille faktisk. Men jeg tror at ofte er det at han er bestemt og vil regjere på tronen. Det må vi slå hardt ned på for gir vi oss ofte blir det bare verre. Når JT vil noe bruker han sin kraftige stemme til å kjempe seg fram. Han vet nok at vi synes det er ubehagelig. Så nå vet sikkert hele øya Tenerife hvem vi er, etter gå-turen i går. Ja ja, sånn er livet hos autismefamilier 😉

Ha en fin dag

#autismetrass #autismemeltdown #autismeferie #barneautisme

 

4 kommentarer
  1. Vet ikke om du har skrevet om det eller du ikke vil, men hvilken diagnose har jt? Min har annen disentegrativ forstyrrelse i barndommen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg