JT må til en ørekirurg

Så var narkosen over. Det gikk så fint på turen til sykehuset. Gutten var rolig hele veien. Satt på sykehusrommet tålmodig og rolig. Jeg fikk gitt han beroligende og smertestillende før narkosen. Men nede på operasjonssalen slo skrekken inn. Han gjemte seg under en seng, pustet og peset, da var han megastresset stakkars. Så det ble et basketak for å få maska med narkose på. Han er jo blitt så stor og sterk at det er ikke bare bare når han stritter i mot.

Etter en times tid ble vi oppringt. Da var han ferdig. Men det var ikke noen gode nyheter. Betent på ene øre med mye væske i mellomøre på ene siden. På den andre siden var det ikke betent, men mye væske der også. Dette har gjort at hørselen hans har vært dårlig ble vi fortalt. Og jeg som synes han har virket veldig fin i det siste.  Så feil kan man ta.

Legen sa at hun hadde stukket hull og sugd ut masse. Da hun mente det var fritt, sendte hun han i CT. Det ble tatt bilde av hele hode og av tinningsben. Der viste det seg at det fortsatt var masse væske igjen langt bak øret, så det var langt ifra tomt. Hun sa at det ikke var normalt og at hun måtte sende han til en øre-kirurg/spesialist for å finne ut av det.

Det er så synd med disse ørene til JT for det går jo tregere å lære seg å prate. Også er det vondt med ørebetennelse, så det går utover dagsformen hans. Nå skal vi dryppe det betente øret i en uke. Får håpe han blir kvitt betennelsen så han slipper å ha vondt. Så får vi time snart hos en spesialist i Bodø.

Hun så også at han hadde et hull i venstre øre fra før. Det bekreftet bare det jeg fortalte at det hadde gått hull på øret for en tid tilbake. Hun sa at det hadde vært smertefullt for han. Det visste vi jo, for den dagen det skjedde var JT helt ifra seg. Vridde seg i smerte og gråt ustoppelig. Så nå håper vi bare at de finner ut av det og at gutten kan få bedre dager.

Ha en fin dag

#autismenarkose #autismenonverbal #barneautisme

 

2 kommentarer
  1. Uff stakkars tapre JT… men godt dåkke finn ut av det og får hjulpe han til å få det betre etter kvart 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg