Vi nærmer oss

Det tok tid for gutten å finne motivasjon til å dra på skolen, men vi nærmer oss. I dag fikk vi han med på ungdomsklubben som ligger i samme bygg som skolen. Der liker han seg godt. Der er det airhockey-spill, biljard, brettspill, diskolys og vi kan spille musikk. Så det var en lett-livet JT vi hadde med oss. 

JT danset og smilte. Vi satte på soundtracket til filmen Biler på høytaler-anlegget og det er bestandig stas. Vi spilte også ludo sammen. Én brikke hver er nok. JT sitter ikke lenge nok til å bruke fire enda, men han satt til vi var ferdige. Han vant faktisk 🙂 Så fant vi noen ark og fargestifter. Gutten tegnet og skrev engelske ord. Fornøyd og glad.

Vi hadde med litt av det vi jobber med når vi trener på tale, så vi fikk øvd på litt bokstaver og ord også. Han hører fint etter når vi gir instrukser, det har blitt så lettvindt sånn sett. Gutten vet hva vi forventer av han og prøver så godt han kan. Så bar det hjemover.

JT var nok litt spent i dag. For det sto på dagsplanen at vi etter klubben skulle ta ferja. Han liker som regel det. JT skal få nye briller i morgen så vi er på tur til byen. Blir spennende om han vil samarbeide med å prøve innfatninger. Så i natt skal vi ligge til lillesøsteren min. 

Det er greit å ta noen turer i ny og ned så vi får venne gutten til at det ikke er farlig. Han må bare prøve innfatninger, for han skal ha samme styrke som sist, så ingen lang synstest på denne gutten. Vi har fått målt hvilken styrke han trenger når han lå i narkose. Er en god stund siden nå, men det får holde til om et par år. Da får vi en ny måling.

Ludo var gøy 🙂

Ønsker alle en fin ettermiddag

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg