Medisin i hus

Forrige onsdag, etter samtale med sykehuset, fikk jeg tatt prøver av væsken som kommer ut av ørene til gutten. Han har vært mer eller mindre plaget med ørene siden forrige inngrep og det var i februar/mars i år. Det er lenge å gå med betente ører. Vi har prøvd å behandle det, men uten hell.

Men det har aldri blitt tatt prøver av ørene når JT har vært våken. Det har blitt gjort under narkose når han har fått sugd ut væsken. Det er jo fordi han er veldig redd og ikke klarer å ligge i ro på grunn av det. Men vi prøvde likevel og fikk tatt litt i begge ører. 

Så nå har vi fått svar. Ingen utslag. Da har jeg nok fått tatt for lite når jeg prøvde. For det er en lukt av ene øret som man kan brekke seg av. Vi pratet med legene om dette og har fått tilsendt noen andre dråper enn de vi vanligvis bruker. Så i kveld starter vi med drypping. Håper det virker fort. Hvis ikke er det planlagt narkose med rensing og CT. 

Det er bestandig venstre øre som skurrer først. Og hvis vi ikke får kontroll på det innen kort tid, går det over til andre øret også. Så nå vil legen sjekke venstre øre med CT for å se om han kan finne en grunn til det. For JT har ørebetennelse veldig ofte. Av og til åtte til ni ganger i året. Det er altfor ofte. Og sikkert veldig vondt.

Det er jo det verste….at han har vondt. Men vi ser også at ordene vi har innøvd over lang tid bare svinner bort. De blir mere og mere utydelig, og til slutt er de uforståelige. Da må vi begynne på nytt å øve igjen. Veldig synd, for det er mye jobb JT har lagt i å lære seg disse ordene.

Så nå krysser vi fingrene for at vi har fått de rette dråpene og at de virker fort. Uansett er det nok lurt å få tatt CT tenker jeg. For det er jo noe som ikke stemmer når man har betennelse hele tiden. Jeg må bare si jeg beundrer gutten. Tre dager i Bodø, der han jobbet som en helt…og det med ørebetennelse. Tøffing 🙂

Kos på ferja 🙂

Ha en fin dag

#autismemedisiner

2 kommentarer
  1. For ein tapper gut! Øyrenetennelse må jo vere veldig vondt….. masse god betring til han 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg