Jobber som en helt

Åååh den gutten, han kan å vise seg fra godsiden. I går skulle han vise autisme-teamet hvordan vi jobber. En små-stresset gutt når vi gikk mot bygget, men jobbet hardt med seg selv mens han nærmet seg. Der har han vært før så han fant fort frem mot rommet vi skulle på.

Roet seg fort ned. Lot han leke litt før vi satte i gang. Jobbet som en helt og viste seg fra sin beste side. Det er jo så viktig at de får se hvordan ting fungerer på gode dager. Det er da vi kan spikre et best mulig opplegg fremover. Husker ikke hvor lenge vi jobbet, men det var en god stund.

Han klarte jo selvfølgelig å finne på litt sprell. En fin, gul flaske med maling lå tømt så flott utover gulvet med masse JT-fotspor rundt i rommet. Han var alene en stund mens vi pratet på rommet rett over. Ble litt stressa da ja. Jaja fikk det opp og fortsatte møtet 😉

Etter møtet gikk vi hjemover. Da ble det litt mat og avslapping før vi dro på kjøpesenteret for å kjøpe sko til gutten. Det er første gang han har tålmodighet til å prøve sko. Fikk målt foten og skoene kom på. Da sprang han ut i full fart. Målet var å finne lekebutikken da. Så dit gikk ferden.

Ble ro til et kafé-besøk også. Godt å kjenne på en tilnærmet normal hverdag i ny og ned. Gutten overrasker stadig med sin utvikling i positiv retning. Utrolig godt å se for oss. For det er mye trening bak det og man føler seg ofte mørbanket i kroppen. Men når vi ser utviklingen er det verdt hver en tåre og svette.

Nå er det denne dagen igjen så kjører vi hjemover. Bestandig godt å komme hjem igjen. Håper på litt idéer å ta med hjem. Morsomt å prøve nye ting nå som han er så ivrig med å jobbe.

Ha en fin dag

#autisme

2 kommentarer
  1. Så herleg å lese!! Ja, dei set sine spor på forskjellige plassar. Mest av alt i hjertet (smiler). Eller blåbærsyltehåndtrykk som eg hadde ein periode i heimen. Overalt. “Kvalitetsstempel”. Ønsker dåkke ein glimrande fin dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg