Ankommet Bodø

Så da var vi på plass. Nå er det to dager sammen med autisme-teamet her. Det blir greit å få litt påfyll igjen. Turen i går gikk fint. Jeg fikk autisme-lederen til å sende bilde av huset vi bruker å bo i, slik at JT skulle forstå hvor vi skulle. Var ikke så optimistisk når han så hvor vi skulle, men det var ikke mere enn et nei.

JT sovnet i bilen. Når vi kom frem så våknet han og løp inn i huset. La seg i sofaen med hodet i fanget til den nye BPA’en. Da var det greit. De har kjemien i orden de to 🙂 Fant seg leker og ville opp på rommet der han bruker å ligge for å leke.

JT har litt panikk for plasser der han må utføre noe. Det vet han at han må her. Jeg har pakket kjente ting fra skolen og hjemme, så han skal føle seg trygg. Så blir sikkert autisme-teamet å presentere noe nytt som vi skal jobbe med fremover. Det er nok den biten som er litt skummelt for JT.

Jeg føler at vi er heldige som har dette autisme-teamet i ryggen. Med dette samarbeidet når vi målene vi har satt oss. Det er godt å ha spesialister bare en telefon unna. Føler meg trygg i jobben med JT da. For telefonen blir brukt ofte når jeg har et problem eller spørsmål, og det vil si ganske ofte 😉

Dette blir spennende dager. Håper JT viser god-siden sin og viser de hva han kan. Det er da vi kan forme opplegget rettest mulig mot gutten. Som oftest går det greit. Ønsker dere en fin dag.

2 kommentarer
  1. Spennande å følge dåkke. Håpar dåkke får mykje ut av opphaldet 🙂 Masse lukke til 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg