På opptur

Ja humøret er på topp. JT begynner å få effekten av å sove godt over tid. Han vil bade mer og leke mer. Vi ser tydelig en opptur på formen. En uke med ti-timers-netter gjør sitt. Det er mye mindre krangling og gutten fungerer mye bedre. Han har til og med funnet på faen-skap. Jepp jeg kaller det for det det er. 

I går morges satt vi på altanen å koste oss med en kaffe-baileys. Ante fred og ingen fare. JT lå på rommet med youtube så vi følte oss rimelig trygg. Plutselig kom han sprettende inn i stua med noe hvitt på seg. Så jo at det var en krem eller noe lignende. Barberskum…. ikke bare på gutten, men også på HELE badet. Speil, tannbørster, skap, badekar….ja, you name it, OVERALT.

Mange tenker sikkert med dere selv at den ungen trenger seg en skikkelig oppstramming. Joda, han får jo det. En tydelig beskjed om at dette er ikke greit. Men så er det faktisk slik at for oss er dette et sunnhetstegn. Faen-skap=god form, slik er det hos oss. Lik det den som vil, eller ikke lik det….

Hehe, han får oss til å miste håret ofte denne autisme-gutten vår. Men det er så mye bra som skjer nå at det er bare å veie for og imot. Sam-lek, kos, latter, sitter i ro på spiseplasser og ikke minst GOD NATTESØVN. Det er noe vi ikke har hatt på flere måneder, så dette er ferie…for oss alle. 

I dag er planen å bade i basseng. Vi har funnet et hotell der vi alle trives godt. Så vi drar inn, kjøper oss litt mat og lar barna bade. Vi bodde der i fjor faktisk, akkurat passe stort.
Legg merke til pappa’s barbermaskin. Godt at gutten hadde hår når han var ferdig 😉


 

Ha en fin dag

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg