Ikke i toppslag

Vi finner ikke helt ut av det, men JT har vært ganske grinete siden vi kom hit. Klarer ikke å sette fingeren på hva problemet er. Men han er veldig hås også renner det ut av ene øret. Han har sovet rart og virker uopplagt. Hver natt ca klokken fire har han våknet. Da har han bare sovet i fire-fem timer. Men har sovnet utpå morgen-kvisten og fått litt mere søvn.

Men med en gang det er overskyet virker han å være i toppslag. Da vil han ut og bade. Leker godt da. Men så skriker han mye på natta og utpå dagen. Vi har gitt han paracet, men virker ikke som det blir bedre av det heller.

Så nå bestemte vi oss for å prøve å ikke gi denne angst-medisinen han får. For JT har vært snar-sint og har virket litt misfornøyd så lenge nå. Siden tidlig på året. Legen sa at det var ofte at med denne medisinen kunne man våkne av hodepine eller følelsen av å være fyllesyk. Så vi må bare prøve oss litt frem for å se om det kan være grunnen. Ååååh det hadde vært så mye enklere om JT kunne ha pratet.

Første natta uten medisinen gikk veldig bra. Han får jo melatoninen uansett og sovner rimelig fort. Ikke var han sint som han pleier når han våknet. Så nå må vi bare vente å se.

Var en fin dag i går. Litt sur JT, men vi fikk badet noen timer i havet. Så sendte vi stor-gutta ut så de fikk seg litt ordentlig mat. Jeg, JT og lillesøstra mi gikk en tur ut. Vi havnet litt overalt og det hele endte med kvelds-bading. JT storkoset seg. Ikke så rart det når han fikk bestemme hvor vi skulle og hva vi skulle gjøre;-)

 

Ha en fin dag

7 kommentarer

Siste innlegg