Ingen bading siden fredag

JT har ikke vært i noe form siste dagene. Han har faktisk vært på rommet siden fredag kveld. Vil ikke noen ting. Han var i kjempeform fredag når han sto opp, badet i bassenget og spiste godt med mat etterpå. Så kom to venner på besøk på ettermiddagen, de hadde lyst til å bade sammen med JT. Men jeg fikk ikke JT med ut. Han tok badebuksa på, men ombestemte seg like før han skulle uti. Merkelig….

Men disse guttene og moren kom inn og spiste kveldsmat sammen med oss. JT kom da å spiste sammen med oss. Da virket det ikke som om det var noe som var galt likevel. I tillegg var de å prøvde tredemølla etter maten, alle tre ungene. Virket som alt var greit med gutten vår. Men jeg må innrømme at jeg hadde i tankene det at JT ikke ville bade tidligere. Det vil han jo bestandig.

Lørdag morgen står JT opp, ber om knekkebrød med diverse på. Men ville være på rommet. Vi har hatt det varmt og godt her i helga, så jeg spurte gutten etter frokost om han ville hoppe i bassenget. “NÆÆÆÆIIII!!!!!” Hmmm….merkelig. Var å kjente han i panna, men han var ikke varm eller klam. Men på ettermiddagen slo det til. Feber og trøtt. Sovnet av midt på dagen og våknet med skrik og skrål.

Slik har det vært siden da. Han vil ikke ut av rommet sitt, vil bare være i fred. Har vært å servert han litt mat og drikke innimellom, også har han fått en paracet i ny og ned. Når tabletten har virket, har han danset seg inn i stua for så å løpe på rommet igjen. Så i går var han hjemme, og det blir han i dag også. Feberen kom snikende i går kveld også, da jeg trodde han var ferdig med det. 

Det som er så rart er at han svarer nei når jeg spør om han er syk. Samme når jeg er inne å gir han en god klem og synes synd på han, da kommer et stort, høyt nei. Tror egentlig at han mener at han ikke vil være syk. Er ikke enkelt, når han ikke vil klage eller noe, å finne ut av det heller. Så nå skal vi bare prøve å få han frisk igjen. Tror det er bare feber, og ikke noe med ørene eller blæra. Så han er nok snart oppe og vil finne på noe igjen 🙂


Bildet er fra forrige uke. JT liker godt å male og fikk til å male fugler helt selv. Flink gutt 😉

Ha en fin dag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg