JT er i ekstase

Nå har han ventet lenge. Vi har brukt en stund på å få grunnen i vater og på å montere opp bassenget og pumpene. Når det endelig var ferdig måtte bassenget fylles opp med vann og det tok ett par dager. Så måtte vannet varmes opp og det tok noen dager det også.

Vannet vi fylte bassenget med var 5 grader, og det er himla kaldt å bade i. Men JT har vært på tur oppi flere ganger likevel. Når han ser vann bryr han seg ikke om temperaturer 🙂 Men denne uka, på selveste 17.mai, nådde vi målet på underkant av 30 grader. Da er det deilig å ligge å flyte der.

Så på 17.mai lå JT der han, nesten hele ettermiddagen. Han var i hundre. Hoppet og dykket, han var i himmelriket gutten. Siden da har det vært ett par turer om dagen. Han er ikke ferdig på en to tre denne gutten, så det varer gjerne både to og fire timer per gang 😉 Men nå er vi i mål. Gutten smiler og har det fantastisk bra oppi der.

Det er mye trim i å svømme og flyte. Da bruker du hele kroppen. JT er veldig stiv i bena og trenger mye trim. Han ble født med åpent bekken og operert som nyfødt. Vi fikk beskjed om at han antakelig måtte bruke fysioterapeut fast, men siden vi ikke har det på øya vår må vi prøve å finne noe tilsvarende. Så bassenget har hjulpet oss mye i det å motivere til trening, det samme har tredemølla.

Så får vi håpe at han mykner til litt fremover. Når man er stiv i bekkenet og bena, går det utover både klatring, hopping og balanse. Men sommeren hjelper på, mye. Nå er det bare å nyte og kose oss.

JT nyter synet både ute og inne

Ha en fin dag

#autismeaktivitet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg