April i korte trekk

Når hver måned går mot slutten, bruker jeg å sitte å tenke litt over hvordan den har vært. Hva har skjedd disse fire siste ukene? Har det vært utvikling? Hvordan har vi jobbet? Har JT hatt gode dager? Osv osv. Så jeg tenkte å begynne å skrive et sammendrag ved slutten av hver måned og dele med dere. Da er det enklere, hvertfall for meg å holde oversikt. For her kommer opp-turer og ned-turer mange ganger i løpet av fire uker.

I måned-skiftet mars/april ble JT sykemeldt. Vi vet egentlig ikke hva som skjedde, men etter han var å fikk fikset ørene så begynte han å sove bare 2-3 timer i døgnet. Det ble helt umulig for meg å klare å få han på skolen. Han var sur, uopplagt og virket veldig sliten. Så april måned startet ikke bra.

Vi var hjemme mens vi prøvde ut medisiner som kunne hjelpe han å slappe av. Dette tok en stund å finne ut av, men etter litt prøving klarte vi å finne en styrke som passet. Da sov han godt og gutten kom seg litt etter litt tilbake i form. Men slike ting tar tid for det er ikke bare å dundre på med medisiner. Han skal jo tross alt våkne opp og føle seg bra, noen gang når slike medisiner blir tatt kan man få hodepine med mer. Og siden gutten ikke bruker å si om han har vondt eller føler ubehag, måtte vi være forsiktig.

Dagene gikk og JT var på opptur. Vi var ganske utslitte en stund etterpå alle mann, det er så tungt å ikke få sove ut. Men å være hjemme med JT er heller ingen dans på roser. Gutten må følges med og ha voksne øyne på seg hele tiden, så hvis noen tror at det er luksus for meg å være hjemme….ja da kan jeg bare si at det er det absolutt ikke. Gutten var som en duracell-kanin med bare to timers søvn, så noen dager kjente det ut som både gulv, tak og vegger kom i mot meg i full fart. 

Rundt den 20.april var vi tilbake på skolen igjen. Det var godt å kjenne på at kroppen begynte å fungere. Forutenom kampene på tidlig morgen for å få han på skolen, så har de siste dagene vært fine. JT jobber hardt med sine ting og sover relativt greit. Han har fått en infeksjon i ørene igjen, men vi har startet behandling og håper på det beste. Får se over helgen om han blir kvitt det. 

Nå venter mai måned. Kjenner at at våren har kommet. Fint vær og solen skinner. Kroppen går ut av dvalemodus og ønsker sommeren velkommen. Bassenget er snart på tur opp og vi har en gutt som gleder seg innmari mye. Hjelper pappaen sin ute og har fine dager. April startet dårlig, men jeg tror vi skal klare å avslutte den bra. Får vi kontroll på ørene, kan vi være sikker.

God helg

#autismesøvn

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg