JT’s mesterverk

Jeg har sett det lenge, hvem som er JT’s forbilde. Men det har blitt mer tydelig jo eldre han har blitt. Gutten har bestandig likt såkalte gutte-ting, slik som biler og snekkring. Faktisk fra han var veldig liten har det vært favoritter. 

For ett par år siden fikk han ett verktøy-skrin fra en av tantene sine. Da ble interessen for skruving større. Oppi skrinet var det forskjellige verktøy. Vi måtte fjerne avbitertanga, for når han hadde gips på foten var han på tur å fjerne gipsen selv 🙂 Men sag og diverse fikk han beholde.

Nå når det har vært så fint vær har vi begynt å klargjøre plassen bassenget skal stå på. JT har vært i ekstase når vi har gått ut for å jobbe. Da har han verktøy-kassen med seg og vil hjelpe til. Mannen min hadde laget et provisorisk gjerde fremfor hullet til bassenget, slik at ikke noen kunne falle nedi. Det tok vi bort nå nylig. Men JT hadde planer, ville lage et gjerde der selv. Så han har jobbet beinhardt med å måle, sage og skru for å få det slik som pappaen hadde gjort det.

Vi har latt han få lov til det. JT fant rest-plank og har jobbet som en helt. Han har virkelig jobbet hardt, og ikke minst vært flink å spurt om hjelp når han trengte det. Han bare elsker å se på alt pappaen tryller fram med material. Det er nok pappaen som er hans store forbilde. Men det er jo vanskelig å få det til fint, men han har virkelig prøvd. Vet ikke om jeg har hjerte til å ta det ned heller, for han er såååå stolt over jobben han har gjort.

I går satte han seg ned i hagestolen for en fruktpause. Da satt han og smilte, pekte på sitt mesterverk og sa: “ooooiiii” og ville at pappaen skulle si det samme. Viktig at pappa godkjenner det 😉 Hehe en ting er sikkert, JT er en arbeidsmann. Liker å jobbe med slike ting. Da er det fint å ha en pappa som også liker å snekre, blir mye av det da.  

Ha en fin dag

4 kommentarer
  1. Han får ta med seg verktøyskrinet på skola, så viser vi ham sløydsalen! 😀 Tror det kan bli suksess!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg