Oppstart

JT har nå vært hjemme ganske lenge, helt siden vinterferien. Dette var jo på grunn av at han plutselig etter øre-inngrepet begynte å sove ekstra dårlig. Han gikk fra å sove 4-6 timer til 2-3 timer i døgnet. Det har vi nå fått medisiner for å rette opp i og han sover mye bedre nå.

Men jeg må bare si at uansett hvor dårlig eller godt han har sovet har det vært godt å være hjemme. Godt å slippe kampen å slite og dra i han for å få han på skolen. For slik har det vært lenge, at han ikke vil. Det går som regel bra når vi har kommet oss på plass, men den kampen tar mye energi. Det har vært så ille at jeg av og til har vært sliten før arbeidsdagen har begynt.

Så det blir spennende å se om det bedrer seg nå med litt mer søvn innabords. Håper det, både for hans og min sin del. Legen sa også det at det kunne bli bedre nå når han ble litt mer opplagt. Nå sover jo JT alt fra 5-8 timer i døgnet så det er en stor forskjell i forhold til disse 2 timene han hadde etter vinterferien.

Det blir uansett koselig å treffe elevene igjen, både for meg og JT. En herlig gjeng med glade barn. De lurer nok på når JT kommer tilbake, kjenner jeg de rett. Og det er bestandig koselig å treffe på de. De er flinke å titte innom til JT når vi er på hans eget arbeidsrom, da får de spørre litt om forskjellige ting de lurer på.

Så nå er det bare å nyte de siste to dagene her hjemme. Det har vært godt å ikke ha tidspress på noen ting, da jobber JT intenst med både språk og ADL-trening. Med en gang vi begynner å mase på han, stopper det helt opp for gutten. Slik er det ofte for autisme-barn, de er bygd opp anderledes og må da ha andre kriteringer for læring. God tid er ett av de, kanskje også det viktigste.


Åååå som vi venter på sommeren igjen.

Ha en fin helg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg