Arbeids-kar

JT har vært i full sving de siste dagene. Han har litt av hvert han jobber med. Interessen for verktøy-skrinet har våknet, det er lenge siden nå at han har ville jobbet med slikt så nå må han liksom ta igjen alt det tapte virker det som 🙂

Han har sovet godt på natta, våknet og spist frokost for så å ville gå ut å jobbe. Vi har startet på å forbedre plassen bassenget skal stå på og han vil gjerne hjelpe til. Med målestokk, sag og skruer har han stått klar ved siden av pappaen sin. Den arbeidsmoralen er det lenge siden jeg har sett, godt å se.

Latteren har sittet løst disse dagene og gleden av å oppleve har vært stor. Disse søvnproblemene han hadde virker som å ha forsvunnet og det er rett og slett utrolig godt. Han har målt opp og saget, hamret og skrudd. Og det med et stort smil om munnen. Vi har hatt en pause på dagen med middag og litt ipad, for så å komme seg ut igjen på sen ettermiddag.

Ikke så fornøyd når vi har avsluttet ute for dagen. Skuffet har han pakket sammen verktøyet sitt og gått inn med bøyd hode og litt gråt. I går var han å fant på rampestreker igjen, nesten som jeg er sikker på kom av skuffelsen av å måtte gå inn. Da fant han te i løsvekt og strødde utover gulvet sitt. Jeg oppdaget det ikke før han raste forbi meg i 100 km i timen for å hente kosten og støvbrettet. Så han skulle fikse det selv, ikke verst bare det.

Nei her er det fine dager nå. Er så lenge siden vi har vært så opplagt sammen alle mann. Vi jobber med språket hele dager og JT samarbeider fint. Han har til og med kommet med ord jeg ikke har hørt før, helt klokkeklart. Han er virkelig i siget nå, håper det varer.

Har fått beskjed om at autismeteamet kommer i begynnelsen av mai. Da skal vi gå gjennom en hel del, både når det gjelder hjemme og på skolen. Gleder meg. Vi har så mange baller i lufta at det er godt å ha noen til å hjelpe oss med alt. 


Arbeids-kar….

 


Og litt rampestreker 😉
 

Ha en fin dag

#autisme

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg