Natte-aktiviteter

Nå nærmer julaften seg med stormskritt og vi har enda mye å gjøre her i huset før jule-roen kan senke seg. Har ikke fått vasket eller noen ting. Men vi stresser ikke. I dette huset kommer ikke noe på plass før lillejulaften. Det er det vi er vant til fra vi var små, så sånn blir det.

Men vi har tatt all julepynten ned fra loftet og plassert det nede, så blir det enklere når vi endelig skal hive oss rundt. JT er i ekstase, han elsker disse nissene våre. Så i går var han å hentet de gang på gang, ville ha de på rommet sitt. Vet ikke hvor mange ganger vi var å hentet de tilbake.

Det er ikke vanskelig å se at JT har sommerfugler i magen. Han fikk nesten ikke sove i går. Var så opptatt av disse nissene. Vi har en samling av alt fra store til små. Den største er 160 cm. Den kjøpte vi i fjor. Så klokka halv to i natt, etter JT var lagt seg, så vi plutselig den store nissen rørte på seg. Lysene var avslått og vi trodde JT var i sengen. Var ikke det gitt. Han slo på lysene og kom bærende på denne største nissen. Strevde seg bortover gulvet med denne kjempen. Den skulle inn på rommet hans 🙂

Vi måtte jo le av han. Klart det er spennende. Husker jo selv at jeg ikke klarte å sove for spenningen tok nattesøvnen min da jeg var barn. Vi måtte ta nissen ut av rommet, for den tar ganske mye plass. Men han fikk låne en liten en for natten. Så i morges når jeg sto opp, lå nissen oppå JT, mens gutten sov tungt. Spørs om ikke vi må begynne å pynte litt allerede i dag 😉 Dere må sikkert se videoen fra pc.

video:snapchat7086894737598732205

Ha en flott torsdag

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg