Dinosaurus

JT har hatt sine favoritt-filmer og figurer i mange år. Han har vært tro mot de og egentlig ikke invitert noen nye inn. Lynet Mcqueen er eneren. Har ikke tallet på hvor mange ganger han har sett disse filmene, heller ikke har vi peiling på hvor mange biler han har fra akkurat cars-serien. Men det har blitt mange etter noen år med samling.

Har mange gang spekulert om ikke han noen gang skulle bli lei, men nei… Hver gang JT er i narkose får han dra på lekebutikken og får peke ut en leke han vil ha. Da er det disse fra cars-filmen han plukker ut. Så det har blitt en haug da.

Jeg er medlem av noen grupper på facebook som har barn med forskjellige diagnoser. Har sett at veldig mange gutter med autisme har en stor interesse for dinosauruser. Eller….de kan navnene på alle typene osv. Har ikke opplevd det med min lille kompis, men har jo tenkt at det må være noe som fenger dem siden det er så mange som liker disse utrydda dyrene. 

Så skjer det da….plutselig kommer JT og vil se på netflix. Får meg til å hjelpe han å slå på og logge inn. Og hva havner vi på? Joda, dinosaur train. Om og om igjen. Ja, da var vi også der da. I denne dinosaur-verden. Er bra at han er åpen for nye ting også da. Men hva er det med disse dinosaurene som fenger?

Denne tegnefilm-serien er veldig amerikansk med masse action, lyd og spreke farger. Det er jo en hit, det vet vi. Så kanskje disse bilene får en pause nå fra JT. Det trenger de nok. Er rimelig utslitte etter leking og bading. Ja, for de er med på bading også. Både hjemme i badekaret, havet og i basseng. Har noen som ligger på havets bunn på Mallorca også, noen vi ikke fant etter noen av JT ‘s badetimer der 😉

Så det blir spennende å følge med fremover. Kanskje det blir dinosauruser overalt fra nå av. Skal ha det i bakhodet neste gang vi er på en lekebutikk. Må jo vise hvor de er så han vet det hvertfall. For jeg tror ikke han har lagt merke til de, for hans mål har vært å finne disse berømte bilene.

 

Ha en fin dag

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg