Kuledyne

Endelig fikk vi den. Helsesøster fikk tak på en og tok den med til oss. Så vi var rimelig spente på hvordan den første natten skulle bli. Nå har vi hatt den siden tirsdag, men den har ikke hatt den store effekten på JT enda.

En kuledyne stimulerer  følesansen i hud, ledd og muskulatur med sin høye vekt og kulene som flytter rundt når man rører på seg. Dette skal virke beroligende og mange får da sove lengre. Vi har hørt så mye bra om denne dyna, så vi har vært veldig spente de siste dagene.

Det er en naturlig grunn for at den ikke har hatt stor effekt på kompisen vår enda. JT fant ut at han heller skulle ligge oppå dyna 😉 Så ville han at vi heller skulle dytte han hardt ned, sikkert for å kjenne kulene. Hehe, også kommer det som vi bestandig er plaget med: JT liker ikke nye ting.

Han var også og hentet saksa på kjøkkenet, spent på hva som var inni denne rare dyna. Han har så mye rart for seg denne gutten vår 😉 Heldigvis så vi det, ellers har nok alle kulene vært borte fra dyna og brukt til å leke med.

Men vi gir ikke opp så lett nei. Vi vet jo hvor lang tid han bruker på å venne seg til nye ting, så det er bare å smøre seg med tålmodighet. Det blir nok å gå bra i løpet av neste uke, så får vi se om det blir litt mere sammenhengende søvn av den etterhvert. Vi har trua på det.

Så nå ligger kuledyna i fotenden til pynt. Den er faktisk veldig tung, så jeg forstår jo at det er ubehagelig med det samme. Også er den varm, og JT er en stor gutt som holder godt på kroppsvarmen sin uten mye klær. Vi får se etter hvert nå da. Krysser alt vi har for mere søvn.

Ha en fin dag

#autismekuledyne

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg