Badekaret

Ett par timer må man bare regne med når badekaret blir fylt opp. For JT bader ikke bare en liten stund. Hvis det ikke er tid til å bade mer enn en time, ja da blir det som regel to ganger med bading. Han får bare ikke nok. Så det går ikke å ha det travelt da.  Oppi der skal føtter files;-), og det kan jo ta sin tid. Også skal han leke, det går som sagt ett par timer…..hvert fall.

Så da må vi sysselsette oss disse timene da. Er ikke sjeldent at strikkinga mi blir med inn på badet. For jeg kan jo ikke forlate han der inne alene, det er for risikabelt. Men det er godt at det er stille denne stunden, vi slipper å springe rundt å avverge andre situasjoner 🙂 Andre ganger er dette en fin stund for meg å skrive litt på bloggen. Joda, mange av mine innlegg er skrevet fra do-lokket 🙂 Slik som dette.

Når JT bader så sitter han og tømmer vann fra den ene flasken til den andre. Han tester også hvor langt han kan sprute ut vann med munnen 🙂 Ja, det er vått overalt. Vi kaller disse badestundene for vår pause, godt at han klarer seg alene der med ett par øyne på seg. For vann, det mestrer han. Og JT bader ikke tre ganger i uka, det er hvert fall en gang om dagen.

Vi har kjøpt inn litt baby-leker som han å leke med. Noen baller som blinker under vann og en slik pumpe som han kan starte. Det blir han ikke lei av. Han er også flink til å tømme ut alt av såpeflaske 😉 Det kan være litt frustrerende, for det skjer så fort at jeg ikke kan avverge det. Så hvis noen lurer på hva de skal gi JT i julegave, så tenk badekar 😉

Han sitter også og speiler seg mye i vannkranen, både med og uten skum på hodet. Lager grimaser og ler av seg selv. Hehe, en liten luring. Det er faktisk bare “godlyder” når han sitter der. Koser seg maks, ja det tror jeg virkelig han gjør. JT kommer nok alltid til å elske dette vannet.

I tre timer satt jeg og ventet på at JT skulle bli ferdig i dag 😉

Ha en flott dag

#autismevannglede

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg