Det første møtet ♡

Ja det ble vellykket. Da JT så Adidas smilte han fra øre til øre. Så sprang han på rommet og hentet en litt for stor ball, for å leke med pusen. Var så morsomt. Adidas ville jo bli kjent i huset, og var i alle hjørner for å finne ut hvor ting var. 

Nå ble jo kattene tatt fra moren i går, så de savnet henne nok. Også ble de to avskilt med hverandre på kvelden. Så begge gikk å leita etter hverandre. Jeg og Adidas dro en tur seint på kvelden og så til broren. Det var stas. 

JT ville bære på Adidas hele tiden. Tok han med seg i sengen på filmrommet. Ville at han skulle ligge ved siden av han. Men Adidas var litt usikker og var ikke ferdig å utforske huset. Men JT hentet han gang på gang. Sprang i gangen for å se om katten fulgte etter. Og til hans store glede kom katten etter.

Så dette gikk mye bedre enn vi forventet. JT løftet Adidas opp i luften for å få øyenkontakt. Da måtte vi le av han. Det var så koselig. Tenkte det kom til å ta en stund før JT ville bli kjent med katten, men der tok vi feil 🙂 

Adidas imponerte også med sin renslighet. Rett i kassa for å tisse. Tok bare ett par minutter før han var der og gjorde sitt. JT fulgte godt med. 

Litt mjauing har det vært, for Adidas savner nok både mammaen og broren. Så han er veldig selskapssyk, og følger etter oss overalt. Koslig å få dyr i huset igjen ♡ JT er litt sjalu i ny og ned, det ser vi for han skal ligge i katte-senga 😉 Men det går seg til.

Ha en fin dag

 

4 kommentarer

Siste innlegg