Familie-ferie til Mallorca, Alcudia

Nå er det bare litt over tre mnd til vi skal på ferie til Alcudia. Kjenner at jeg gleder meg bare mer og mer. Det er liksom vår faste plass. Det er godt å reise til samme sted hvert år. Vi vet hvor alt er og JT er i ekstase når han ser at det er dit vi skal. Tror han føler på seg samme roen som vi når vi er der. Det er så trygt og godt. Stranda er langgrunn og han slipper at noen hele tiden er oppå han og må passe på han. Han får være mye mer selvstendig der enn når vi er på andre plasser.

Nå er det slik at prisene er slik som her hjemme, ganske stive. Så hvis man bestiller hotell og skal være der i to til tre uker, blir det fort dyrt. Siden vi liker å være der litt lengre, har vi funnet en billigere måte. Vi leier leiligheter fra et norsk firma som heter Mallorcautleie. Da kan vi være en mnd til samme pris som når du bestiller hotell for 14 dager. Store, fine leiligheter og hus helt på strandkanten. Vi leier i år samme leiligheten som for ett par år tilbake. Tre soverom, kjøkken, stue, to bad, vaskerom og en stor altan. Er kjempefornøyd med denne ordningen.

Det verste for disse med autisme er all ventingen som er på flyplassene. Køer, masse folk med et uendelig støynivå og venting på buss. Mallorcautleie har minibusser som kjører deg og dine direkte til huset ditt. De står på flyplassen med skilt med navnet ditt på, og det er bare å gå rett i bussen og du kjøres direkte til dit du skal. Perfekt for oss i stedenfor å lete etter buss og bli sittende der å vente til alle har kommet, for så å stoppe uendelig mange plasser før det er ditt stopp.

I år reiser vi en uke før de andre familiemedlemmene våre kommer. Det er første gangen vi har klart å samle alle søsken med partnere og barn for å dra på ferie. Noen har valgt hotell og noen har valgt hus/leiligheter, men vi bor ganske nært alle mann. Det skal bli så koselig. Ligge på stranda å se på barna leke og kose seg sammen på den fantastiske stranda. Stranda er veldig lang, men vi bor helt i bukta. Der er det ingen vind, bølger eller noen andre farer. JT elsker å være der. Og når han er fornøyd, er vi fornøyd. Anbefaler alle å gå inn enten på nett eller facebook å sjekke ut Mallorcautleie. Vi er hvertfall storfornøyd.

Ha en fin dag 

#autismereise

#mallorcautleie

10 kommentarer

Siste innlegg