hits

Dagen før inngrepet

I morgen er den store dagen. Vi både gleder og gruer oss. Disse narkosene er en stor belastning for gutten vår. Med sykehus-og lege-skrekk betyr det en gutt som er rimelig stresset og går i full forsvarsposisjon. Da er det med nebb og klør ute helt til vi kommer oss hjem. Det å ikke ha et godt språk gjør ikke situasjonen noe bedre.

Det vi har fått vite er at det ikke blir noe stor-operasjon uansett hva som blir funnet. JT er innkalt til dagkirurgi og skal skrives ut i løpet av morgendagen. Så det blir narkose for å sjekke hvilken væske som er i bakøret. Hvis det viser seg at det er tinningsbenet som er betent må en slik operasjon planlegges på en annen avdeling. Det er fordi en slik operasjon tar opptil seks timer og det må et større team på da.

Så vi krysser fingre og tær på at det ikke er det, men bare en type væske som kan fjernes med enkle grep. Det blir kirurgen å finne ut av i morgen. JT har ikke fått beskjed om innleggelsen enda. Vi tar det i morgentidlig like før vi skal inn. Ikke vits i å stresse han opp i dag.

Vi har startet reisen mot Bodø siden JT skal i narkose klokken åtte i morgen. Så i dag blir det tog-tur på denne reiseglade gutten vår :-) Det gleder han seg til. Så gjenstår det å se om han er opplagt til en dag med reising med bare to timer søvn, det kan slå alle veier :-/

JT løser kryssord på ipaden :-)

Ha en fin dag

#autismenarkose #autismekommunikasjon #autismenonverbal

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv