Narkose-dagen nærmer seg

Eller nærmere bestemt i morgen. Det blir veldig greit å få sjekket om vi fikk kontroll på øre-betennelsen ved siste drypping. Er usikker faktisk. Men det får vi beskjed om med en gang JT er ferdig. 

Det som er mest spennende er jo dette CT-bildet som skal bli tatt av tinningbenet. Det føles veldig greit å få sjekket hvorfor gutten er så plaget med ørene. For det er litt merkelig at det nesten bestandig er det venstre øre som er betent og ikke det høyre. 

Vi har valgt denne gangen å prøve å ta hurtigbåten samme morgen som narkosen, det er hvertfall plan A. Ofte reiser vi dagen før bare for å ha litt ro over hele seansen. Vi tar det litt på sparket, men tror det skal gå greit. Rullestolen er klar. Den er vi avhengig av for at JT skal beholde roen når vi nærmer oss båten. Også er det greit å ha den til hjemturen. For ofte våkner JT like før båten går hjemover og blir litt små-dårlig på turen. Da er det greit å få sitte i stolen til og fra.

Håper de finner noe på bildet og ikke minst at det er noe de kan gjøre noe med. JT trenger så absolutt ikke alle disse somatiske plagene. Hadde vært godt å få bort et problem, tror han hadde fått en mye bedre hverdag da. For ørene er en av de tingene vi er mest plaget med. 

Er også spent på tiden fra vi ankommer sykehuset til narkosen. Det er en stor stressfaktor for gutten vår. Men nå kjenner anestesi-legene der JT så godt at de bruker å komme med beroligene medisiner så fort det lar seg gjøre. Det går nok bra. Glad det er dit vi skal, flinke folk både på operasjonsstua og avdelingen vi bruker å være på.

Ha en fin dag

#autismesomatiskeplager #autismenarkose #barneautisme #autismenonverbal #autismestress

 

Én kommentar

Oppoveriegettempo

12.10.2017 kl.10:32

Masse lykke til :-) gutten vår skal også i narkose snart. Sist gang var ille, håper det går bedre nå... han stritter veldig imot han vår sin.

autismemamma24seven

12.10.2017 kl.10:36

Oppoveriegettempo: takk :-) Det gjør vår kompis også. Men de må jo få lov til å vise at de misliker en situasjon også. Det er et sunnhetstegn ;-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits