Endelig kom sola

Første dagen siden vi kom at vi våknet til sola. Det har vært overskyet og regn i mange dager, men i går kom den. Endelig. JT hadde en to-timers natt til i går, men kan jo ikke klage. Han har sovet så bra de andre nettene, så én dårlig natt tåler vi. Han sov litt utpå formiddagen så bar det på stranden.

Litt kaldt i havet, men det er sånn JT ikke bryr seg om. Hoppet rett ut og la på svøm. Etter en stund var det bassenget som sto for tur. JT klarte å overvinne en liten frykt i går. Han har aldri hoppet fra bassengkanten i store basseng. Men i går løsnet det. Han ble ustoppelig og holdt på lenge. Hoppet fra det dypeste også. Da var han stolt, brølte skikkelig gutteaktig og hoppet i vei ;-)

Sikkert godt for han at en sperre løsner. For han har mange ting han er redd for. Det kan hemme han i lek med jevngamle barn. Så det at bare en ting løsner gjør jo slik at det blir enklere for gutten å komme i lek med andre. Etter en stund kom det noen andre barn som også begynte å hoppe fra kanten. De lekte ikke sammen, men jeg tror likevel det var morsomt for JT at andre gjorde det samme som han.

Det ble et restaurant-besøk på kvelden. JT satt i ro til vi var ferdig og fikk en dessert i premie. Nå er det bare to hele dager igjen og de skal nytes. Det er meldt sol resten av uka så det blir bading og kos. Ferien skal nytes videre for når vi kommer hjem venter en narkose. Da blir det litt mere stress og ubehag for gutten.

Ha en fin dag

#autismeferie #autismeutvikling

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits