Flere ti-timers-netter

Dette er jo helt fantastisk. Å få sove så lenge at man våkner uthvilt og pigg er ikke dagligdags hos oss, men i varme strøk får vi virkelig sove ut. Gutten våkner med et smil om munnen og ingen sinneutbrudd. Sinneutbrudd er vanlig at han våkner med hjemme. Sikkert for at han ofte ikke er uthvilt når han våkner.

Det er så godt at jeg ofte tenker er det best at vi tar steget og flytter? Det blir jo slik at vi har det i tankene når vi ser en gutt som nesten lever et annet liv her enn hjemme. Hadde vi hatt råd tror jeg faktisk at vi hadde flyttet tvert. Bare det at JT får nok søvn gjør jo at vi ser en type utvikling hver gang vi reiser. Her slapper vi av, sover godt og gutten stortrives med vann og bading.

I går regnet det heftig hele dagen. Men det hindret ikke JT i å bade. Det ble både basseng å hav på kroppen. Vi håper at sola skal komme snart nå. Blir jo litt mere morsomt å være ute da, hvertfall for oss voksne. JT hadde seg en middags-hvile midt på dagen. Er jo helt utrolig hvor mye han sover her. Godt godt godt.

Uansett vær har vi skikkelig ferie. Tar livet med ro og gjør det vi har lyst til. JT ville ikke ut i går på tidligkvelden, så det ble litt ipad og kos på altanen. Godt det også. Etterhvert ville han ut en tur likevel, så da havnet vi på en liten by-tur likevel. Tenkte vi skulle komme oss på delfinshow denne gangen. Også har vi tenkt å dra på Rancho grande. Der er det hester vi kan ri på. Får se hva vi får til. 

Prikken der ute er JT. Koser seg maks i regnet ;-)

Ønsker alle en fin dag

#autismesøvn #autisme

4 kommentarer

hverdagslivetivollen

03.10.2017 kl.10:12

så utrolig herlig da :) godt dere koser dere <3

autismemamma24seven

03.10.2017 kl.10:13

hverdagslivetivollen: ja det er deilig med søvn og ferie :-)

Oppoveriegettempo

03.10.2017 kl.14:24

Så herlig! E ikkje vanskeleg å sjå at han har det godt 😘😘😘

autismemamma24seven

03.10.2017 kl.15:14

Oppoveriegettempo: ja han koser seg maks :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits