JT tok saken i egne hender

JT har bestandig med seg sin egen mat. Knekkebrød med leverpostei, makrell eller ost. Han liker ikke å smake på nye ting. Dette har blitt en vane, så når vi skal ut å spise har han med matskrinet sitt. De fleste restauranter godtar det, heldigvis.

Ingen unntak i går. Vi bestilte thai-mat på restauranten og JT "bestilte" knekkebrød med leverpostei ;-) Gutten var egentlig ferdig-spist før vi dro ut, så han spiste ikke maten han fikk. Men han satt i ro likevel. Dette har han blitt flink til.

Det som var så gøy var at han faktisk bestilte drikke selv. Det har han aldri gjort før. Damen kom og vi bestilte sangria og vann. Før jeg var ferdig å snakke snudde han seg mot damen, dro henne litt i skjorta og sa: "saft". Hehe ble jo litt morsomt. Synd at hun bare pratet engelsk og ikke forsto, for jeg måtte bryte inn å si at gutten ville ha juice. Tro så gøy det hadde vært for JT hvis hun hadde forstått og han hadde fått ordnet det helt selv.

Men vi måtte skryte av han. Synes han var så flink. Så da lot vi han bestille dessert selv. Han tok å pekte på bildet til de når de skulle ta bestillinga. Flink gutt. Dette er jo noe vi aldri har opplevd. JT tar som regel kontakt med oss for å få noe. Det er jo nesten bare vi som har forstått gutten, men nå har han fått en ny selvtillit og vi ser at han klarer å fikse noe selv. Det er jo helt fantastisk og en ny utvikling. Det går fremover, sakte men sikkert :-)

Ha en fin dag

#autismespråk #autisme

4 kommentarer

Oppoveriegettempo

02.10.2017 kl.09:14

Så herlig!! Flinke JT ❤️

autismemamma24seven

02.10.2017 kl.09:20

Oppoveriegettempo: ja var morsomt å oppleve :-)

elisebr

02.10.2017 kl.19:22

Så hærlig <3 Ønsker dere en fin kveld :) <3

autismemamma24seven

02.10.2017 kl.19:23

elisebr: ja morsomt å se :-) I likemåte

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits