Rett i søvnmodus

Merkelig dette. At JT sover så godt når vi er i varmere strøk. Gutten sovnet klokken elleve i går kveld og sover enda i skrivende stund. Det er ti timer det. Det er ikke ofte vi voksne våkner av oss selv før gutten og føler oss skikkelig uthvilt. Godt for kropp og sjel.

Det lover godt for høstferien dette. Turen i går gikk kjempebra. JT var flink hele turen. Det var overskyet når vi landet. Eneste vi gjorde i går var å pakke ut, fikk bildene til JT på veggen, handlet litt mat og litt kveldskos med tante og onkel. Nå har det regnet siden jeg sto opp i syv-tiden. Men solen har lovet å komme frem utpå formiddagen. 

På dagsplanen til JT i dag dreier det seg om bading. Først basseng så strand. Tenkte vi skulle ut å spise i kveld. JT liker seg på en thai-restaurant vi har vært mye på, så det blir nok dit vi drar i kveld. Så skal vi se om vi finner våre gode venner på vår faste strandbar. Der liker JT seg på kvelden. Leker og koser seg i sanda mens mor og far koser seg med en drink. Ja, her lever vi livet ;-)

JT med sin presisjon, fant en fin plass å sette fra seg ipaden på ferja mens han tok seg en dans på gulvet ;-)

Ønsker alle kjente en fin søndag

#autismeferie #autismesøvn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits