Høstferie

Endelig er den her. I siste liten ble det bestemt at vi skulle dra til Alcudia igjen. Vi har bestilt tur til Tenerife senere på høsten, men så dukket det opp en billig-billett nå i høstferien så da ble det en tur dit også. Denne uka skal nytes så godt den kan sammen med JT's tante og onkel. 

Siste ukene har vært hektisk med to 100% jobber. Jobb fra morgen til kveld. Hadde min siste dag i produksjonen i går. Det kjennes både på godt og vondt. Godt å se frem til kortere dager og full fokus på "team JT". Vondt for det har vært arbeidsplassen min så og si i alle år siden 1995.

Men nå blir det deilig å fokusere fullt på JT. Det trengs nå. Vi må ha overskudd til å klare å nå målene vi har for gutten og det er ikke få. Vi har ikke klart å motivere gutten til å dra så mye på skolen, men det blir nok bedre etter ferien. Bassenget på skolen åpner da og det vet vi er attraktivt. Da kan JT nærmest løpe dit ;-)

Bassenget hjelper oss med å få en mer fornøyd gutt. Også sover han som regel mye bedre. Så det blir nok bra. Nå er både JT og vi klare for sol og strand. Han fikk vite det først i går. Da ble kofferten pakket i full fart. Når vi skulle ut døren i dag, kom solhatten på. Den blir nok på i en uke nå vil jeg tro :-)

Ha en flott dag

 

2 kommentarer

Oppoveriegettempo

29.09.2017 kl.12:23

Så herlig!! Masse masse god tur 👍👍

autismemamma24seven

29.09.2017 kl.13:01

Oppoveriegettempo: tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits